Line-up

KICK-OFF: 15U

Een internationale topper!


Zijn hits zijn bekend bij het hele volk en iedereen kan ze meezingen. Gers Pardoel is een workaholic van het goede soort. Iemand die altijd bezig is met zijn werk, maar zonder zijn omgeving te verwaarlozen. Zijn gezin is heilig voor hem.


Gers is sinds zijn deelname aan Liefde voor Muziek in het voorjaar van 2017 alomtegenwoordig in Vlaanderen. Zo zetelde hij als jurylid in het programma Steracteur Sterartiest en verzamelde hij intussen 10 noteringen in de Ultratop. Met ‘Ik neem je mee’, ‘Louise’ en ‘Bagagedrager’ scoorde hij top 10-hits. En wie weet wat de toekomst brengt?


Geniet  van de poëzie, beats en gulle lach van Gers Pardoel!

LES TRUTTES

Covers brengen is één ding. Maar covers brengen met dezelfde energie en overgave als Les Truttes... wel dat is vrijwel ongezien.


De creatieve mix van muziek en spektakel, met een dosis humor en zelfrelativering, maakt hen na 20 jaar nog steeds onnavolgbaar en uniek!


Maar Les Truttes zijn veel meer geworden dan een band: ze zijn een begrip, een ideologie, een beweging die jaar na jaar de harten van het volk weet te raken.


Het gevoel van samenhorigheid moet en zal verzilverd worden!

Wie hen ooit aan het werk zag weet: dit is een bom!

CHACKIE JAM

Zowat de meest catchy trip die je kan bedenken, komt van het synthpopcollectief Chackie Jam. Naar eigen zeggen maken ze prettig gestoorde guilty pleasure pop die iedereen aan het dansen krijgt.


Met 5 loepzuivere stemmen en hun ultrafunky synthlijnen wisten ze ook het Studio Brussel-publiek te overtuigen, in januari werden ze verkozen tot winnaar van De Nieuwe Lichting 2018.


Focus Knack omschreef hun muziek als Elektrofunk uit de hoogspanningscabine en De Standaard voegt daaraan toe dat single Hachi een refrein heeft waar radiozenders van gaan kwijlen: Never stop the dance, We can never stop dancing!

DENNIS CARTIER

Never change a winning team!


Na het succes van vorig jaar zal Dennis Cartier opnieuw voor de perfecte afterparty zorgen. 


100 % made in Ardooie. Dennis is hot. Van Spanje tot Bulgarije, van Laundry day tot Tomorrowland. Remix voor Regi: check!


Zijn eigen sound doorspekt met afro en latin invloeden bezorgt je een unieke ervaring. In 2018 kwam een nieuw hoogtepunt en tekende hij bij  Fedde Le Grand & Cloud 9 Music.


Laat je ondergaan in de beats van Dennis Cartier en dans, beweeg, geniet!

Bert & de Bomma's, dat is een spetterend muziekfeest voor kinderen (kleuter- tot basisschoolleeftijd) en hun families.


Oudewijvenmuziek? Verre van! Ze kennen liedjes van alle tijden en van over de hele wereld. Ze zijn niet vies van een raar instrumentje hier of een bizar danspasje daar. De Bomma's zingen eigen songs en pikken ook schaamteloos liedjes van andere artiesten.


Deze Bomma’s zijn zo jong, zo krachtig, zo energiek dat je je afvraagt… Zijn het wel Bomma's?


BERT & DE BOMMA'S