CORONA INFO

Veiligheid en gezondheid zijn onze allerhoogste prioriteit. Gezien de huidige omstandigheden, zijn goede afspraken nodig. Bedankt om onderstaande maatregelen op te volgen.


Tickets voor De Waterbek 2021 worden verkocht per bubbel van 2, 4 of 8 personen. Bubbels van 2 kunnen rekenen op een zitplaats, niet op een tafel. Kinderen tot en met 12 jaar worden niet meegerekend in de bubbel. Ze krijgen bovendien gratis toegang. U moet voor hen wel vooraf een (gratis) ticket reserveren. Kinderen tot en met 12 jaar, dat zijn alle kinderen geboren in 2008 en later.


We voorzien gescheiden in- en uitgangen. De ingang is enkel via de Berlingmolenstraat. De uitgang is via de Eekhoutstraat. Er is dus GEEN ingang via de Eekhoutstraat. Daarnaast worden er looplijnen gecreëerd. Zo vermijden we overbodige contactmomenten. Het mobiliteisplan vind je hier


Bij aankomst zal u begeleid worden naar uw tafel. Die plaats vormt de zitplaats voor jou en je bubbel.

Tafels worden chronologisch aangevuld in functie van het tijdstip waarop u zich aanmeldt aan de ingang.


Koop vooraf je bonnen aan, samen met je tickets. Dat is de veiligste optie. Het zorgt er voor dat je niet moet aanschuiven. Wie vooraf zijn bonnen aankoopt, krijgt 10 % gratis. 


Op het terrein betaal je bij voorkeur contactloos of elektronisch. Dat kan via onze betaalterminals (bankkaart) en de Payconiq by Bancontact-app. TIP: Download de Payconiq by Bancontact app vooraf. Voltooi de volledige installatie van de app; je hebt er immers een kaartlezer voor nodig.


Een mondmasker is verplicht voor iedereen ouder dan 12 jaar. Je draagt je mondmasker bij alle verplaatsingen over het terrein: de ingang, uitgang, sanitair, bij de kinderanimatie, … Eenmaal je op je plaats bent – in je bubbel aan jouw tafel – kan je je mondmasker afnemen.


Je kan steeds genieten van een hapje en een drankje. De catering wordt uitgebaat in lijn met alle voorzorgsmaatregelen.


Een goede handhygiëne is een must. We voorzien dispensers met reinigingsgel bij alle nodige hotspots.


Hou voldoende afstand van elkaar, van andere bubbels, artiesten en medewerkers. Spreek onze medewerkers gerust aan als je vragen hebt, maar bewaar steeds voldoende afstand.


Mensen die ziek zijn mogen we jammer genoeg niet toelaten. Ook mensen die in de zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonden of ziek waren, mogen niet deelnemen aan evenementen. Ben je in dat geval en kan je je ziekte bewijzen? Neem dan contact op met de organisatie.